Palthepop: Laatste kaarten in de voorverkoop

0
88

A.s. zaterdag 30 november betreden twee gerenommeerde rockbands het podium bij “Het Witte Peerd” in Nieuwleusen: Piledriver(DE) en Snaggletooth.

De zaal is om 21:00 uur open. De eerste band(Snaggletooth) begint op tijd. Er zijn nog kaarten in de voorverkoop voor € 15,–. Aan de kassa betaal je € 20,–(indien beschikbaar). De tickets zijn in Nieuwleusen te koop bij Klinge rijwielen, Cafetaria Het Witte Peerd en On-line via www.vechtdalevenementen.nl.

{loadmoduleid 158}

Piledriver(DE) = Tribute to Status Quo. De Duitse band Pilederiver is het label “tribute” ver ontgroeid en hebben de reputatie “Europa’s best Status Quo-tribute” te zijn. De Rockers zijn trouwe fans van Status Quo uit de roemruchte jaren 1970-1981. Ze koesteren de muzikale erfenis uit die tijd en houden deze in ere. De band borduurt verder op deze sound met zelfgeschreven songs.

Snaggletooth, het Nederlandse eerbetoon aan Motorhead. Zonder twijfel de hardst rockende band van de laatste 5 decennia. Snaggletooth houdt de nalatenschap van Lemmy Killmister in leven.