S.V. Nieuwleusen en S.C. Lutten delen de punten

0
91

S.V. Nieuwleusen speelde zaterdag 23 november thuis tegen S.C. Lutten. Na een 0-2 achterstand kwam de thuisclub nog terug tot een 2-2 gelijkspel.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een indrukwekkend eerbetoon gehouden voor erelid Jan Pasman, die op 27 oktober jl. overleed.

In het begin van de wedstrijd was de S.V. Nieuwleusen nog niet bij de les. De verdedigers lieten zich gemakkelijk aftroeven en een stuiterbal kon door Fons Veltink over de uitlopende doelman Tim Hoogenkamp getikt worden: 0-1. S.V. Nieuwleusen had wel een licht veldoverwicht maar na ruim een kwartier spelen greep de verdediging weer niet goed in. Op aangeven van Nick Lamberink ging Ronald Kosse alleen op het doel af en schoot hard binnen: 0-2. Hierna werd  Wouter Tabbers in het veld gebracht voor Stijn Theunissen. De druk op het doel van Lutten werd groter. Een bekeken schot van Wouter  kon net uit de hoek getikt worden door keeper Lars Mulder. In de 40e minuut was het wel raak. Knap of onbedoeld wipte Reinier Meijerink, na goed voorbereidend werk van Wouter Tabbers, de bal over de doelman.

{loadmoduleid 158}

In het begin van de 2e helft kwam S.V. Nieuwleusen goed weg. Een scherpe voorzet ging aan alle en iedereen voorbij en verdween naast het doel. De thuisclub deed er een schepje bovenop om de gelijkmaker te forceren. Dit lukte in de 70e minuut. Stefan van Veen gaf een uitstekende voorzet en Reinier Meijerink kopte bij de 2e paal knap binnen. De oranjehemden probeerden nog om de punten thuis te houden maar moest ook oppassen voor de scherpe counters van de gasten. Leon de Raad was nog het dichtst bij een doelpunt, maar zijn kopbal ging naast.

A.s. zaterdag 30 november om 14.30 speelt S.V. Nieuwleusen uit tegen F.C. Klazienaveen.

Opstelling S.V. Nieuwleusen:

  • Doel: Tim Hoogenkamp
  • Verdediging: Stijn Theunnissen(27e min. Wouter Tabbers), Roy Bollemaat, Stefan van Veen, Bas Evenboer (78e min. Thomas Huzen).
  • Middenveld: Gerrit Zekveld, Saake Malestein, Tom Vasse , Ruben Brinkman
  • Aanval: Lars Gruben (58e min. Leon de Raad), Reinier Meijerink

Scoreverloop:

  • 2e   min.: 0-1 Fons Veltink
  • 19e min.: 0-2 Ronald Kosse
  • 40e min.: 1-2 Reinier Meijerink
  • 70e min.: 2-2 Reinier Meijerink

Pupillen van de week:

Aron Hoeve en Tom Tieken, beide jongens spelen in JO12-1.