S.V. Nieuwleusen verliest in Klazienaveen

0
58

Zaterdag 30 november mocht S.V. Nieuwleusen aantreden in en tegen Klazienaveen.

In een wedstrijd met 2 gezichten bleven de 3 punten in Klazienaveen en ging S.V. Nieuwleusen met lege handen huiswaarts door een 2-1 winst van F.C. Klazienaveen.

Vanaf de aftrap was duidelijk dat Klazienaveen er deze middag geen gras over liet groeien. Met meerdere vlotte aanvallen was het een stormloop op het doel van Tim Hoogenkamp.

{loadmoduleid 158}

Met het nodige kunst en vliegwerk wist Tim Hoogenkamp zijn doel schoon te houden en gelukkig stond het vizier van de verschillende spelers van Klazienaveen niet op scherp. Toch valt in de 19e minuut de verdiende 1-0 door een geplaatste kopbal van Nick van den Sleen. S.V. Nieuwleusen was zeer slordig in de opbouw en eigenlijk lukte deze eerste helft niet veel. Klazienaveen was in alles de bovenliggende partij en kwam dan ook in de 28e minuut op de 2-0 voorsprong. Melroy Hemme was de verdediging van S.V. Nieuwleusen te slim af en schoot de 2-0 achter Tim Hoogenkamp. Het enige wapenfeit in de eerste helft van S.V. Nieuwleusen kwam van Wouter Tabbers, echter de doelman van Klazienaveen was niet van plan te capituleren en tikte de bal vakkundig over het doel.

In de tweede helft een volledig ander beeld. Blijkbaar had Jeroen Elzinga de spelers een hartig woordje toe gesproken want S.V. Nieuwleusen kwam met een ware metamorfose uit de kleedkamer. Klazienaveen werd terug gedrongen en het wachten was op de verdiende aansluitingstreffer. Die kwam er ook, in de 59e minuut wist Roy Bollemaat met een rake kopbal de 2-1 op het scorebord te zetten. Klazienaveen was geen schim van de ploeg van de eerste helft en met aardig fysiek voetbal (soms over randje van toelaatbare) wist men S.V. Nieuwleusen op afstand te houden.  

Echter na iets meer dan 90 minuten stond S.V. Nieuwleusen met lege handen waar een puntendeling wellicht wel verdiend was geweest.

A.s. zaterdag speelt S.V. Nieuwleusen thuis tegen Hoogeveen. Opnieuw een tegenstander van formaat en hopelijk blijven de 3 punten dan in Nieuwleusen.

Scoreverloop:

  • 19e min 1 – 0 Nick van den Sleen
  • 28e min 2 – 0 Melroy Hemme
  • 59e min 2 – 1 Roy Bollemaat

Opstelling S.V. Nieuwleusen:

Doel: Tim Hoogenkamp
Achter: Stefan van Veen, Roy Bollemaat, Saake Malestein, Leon de Raad (82e min Nick Holsappel) Midden: Reinier Meijerink, Gerrit Zekveld, Ruben Brinkman
Voor: Bas Evenboer, Wouter Tabbers (62e min Mark Hoogenkamp), Tom Vasse.