NAH middag, voor mensen met hersenletsel en voor hun mantelzorgers

0
94

Donderdagmiddag 19 december worden er in Nieuwleusen, 2 bijeenkomsten georganiseerd. Eén bijeenkomst voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en één bijeenkomst voor naasten van mensen met hersenletsel.

De bijeenkomsten zijn van 15.30 uur tot 17.00 uur en vinden beide plaats in de Spil. Aansluitend is het mogelijk om in het grandcafé van Kulturhus de Spil te gaan eten samen met andere mensen. De maaltijd zal in het teken staan van een ‘vervroegde’ kerstmaaltijd. Kosten zijn 5,- euro per persoon.

{loadmoduleid 158}

Interaktcontour en het mantelzorgteam van Saam Welzijn hebben hun krachten gebundeld en hopen op deze middag tegemoet te komen aan de wensen van zowel de getroffenen als de wensen van hun naasten.

Voor mensen met NAH zijn dagelijkse handelingen als boodschappen doen, een verjaardag vieren of een wandeling maken niet meer vanzelfsprekend. Sociale contacten en gezellige momenten kunnen dan (steeds meer) uit je leven verdwijnen. De NAH middag is een gezellig moment voor mensen met NAH. Ontspanning, ontmoeting en gezelligheid staan voorop.

Naasten van mensen met NAH krijgen te maken met veranderingen. De getroffenen is soms echt een ‘ander’ mens geworden. Deze middag gaan we met elkaar in gesprek over deze veranderingen.

De NAH middag is een samenwerking tussen Interaktcontour en het mantelzorgteam van Saam Welzijn. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via Wander Kolk [email protected]  06-83661298 of via Ilja Bomers [email protected]  06-19218070