USV bestaat binnenkort 90 jaar en houdt een reünie

0
84

Op 15 januari 2020 bestaat USV 90 jaar! In het jubileumjaar wordt een rij aan activiteiten georganiseerd. De aftrap hiervan is op zaterdag 18 januari met een reünie voor leden, oud-leden, en verder iedereen die op welke wijze dan ook verbonden is of was met USV.

{loadmoduleid 158}

De bijeenkomst wordt van 11.00 tot 15.00 uur gehouden in het clubgebouw van USV. Een middag die natuurlijk vooral in het teken staat van weerzien, bijpraten en het ophalen van herinneringen. Met voetbalvrienden van toen en nu. Ook wordt er een speciaal USV-Polygoon journaal gepresenteerd.

Aanmelden kan via https://www.unionsv.nl/index.php/jubileumjaar. Hier ook meer informatie over de kosten en verdere details van het programma. Zegt het voort: kom zaterdag 18 januari naar USV voor een onvergetelijke middag. En neem gerust tastbare herinneringen mee zoals oude foto’s, knipsels of shirts.

Vanaf 15.00 uur gaat de reünie over in een jubileumreceptie. Uiteraard zijn ook de reünisten hier van harte welkom.