S.V. Nieuwleusen en hoofdtrainer Jeroen Elzinga verlengen contract

0
152

De voetbaltechnische commissie van S.V. Nieuwleusen en hoofdtrainer Jeroen Elzinga hebben het lopende contract met 2 jaar verlengd, tot de zomer van 2022. Beide partijen spreken daarmee het vertrouwen uit in de ingeslagen weg.

{loadmoduleid 158}

Na het vertrek van David Leeuw afgelopen zomer, moest S.V. Nieuwleusen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Met Jeroen Elzinga vond men die in eigen gelederen.
De geboren Nieuwleusenaar heeft in zijn eerste maanden een goede indruk achtergelaten op zowel de voetbaltechnische commissie als op de spelersgroep. “Doorgaans verlengen we contracten met de periode van één voetbalseizoen. Maar we zijn met Jeroen een weg ingeslagen, waarvan wij zijn overtuigd dat die ons naar een hoger plan gaat brengen. En ook de spelersgroep was unaniem positief. We hebben daarom de intentie uitgesproken om de komende twee seizoenen een vervolg te geven aan de samenwerking”, beargumenteerd Paul van den Bergh (voorzitter voetbaltechnische commissie).

Elzinga zelf reageert ook verheugd op de verlenging en geeft aan heel veel potentie te zien in de huidige spelersgroep en de jeugd van S.V. Nieuwleusen.
De ambitieuze trainer is bij S.V. Nieuwleusen bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer, en bezet momenteel de derde plek in de 3e klasse.