S.V. Nieuwleusen JO19-1 kampioen Hoofdklasse

0
79

Op zaterdag 7 december is S.V. Nieuwleusen JO19-1 door een 1-6 overwinning op Lemelerveld kampioen geworden in de Hoofdklasse. S.V. Nieuwleusen JO19-1 had een vliegende start in deze competitie. De eerste 7 wedstrijden werden veelal overtuigend gewonnen. Daarna werd er met 3-2 verloren van Schalkhaar en met 1-1 gelijkgespeeld tegen de naaste concurrent FC Dalfsen.

Vanaf februari 2020 speelt het team in een nieuwe hoofdklasse. De bovenste 4 teams uit diverse hoofdklassen worden samengevoegd in een “super” hoofdklasse. De kampioen van deze klasse promoveert naar de vierde divisie. 

{loadmoduleid 158}

Op de foto:

Staand van links naar rechts:  trainer Bart Smid, Thomas Koobs, Sjoerd Klein, Luuk v/d Kolk, Thijs van Vliet, Sander Lefers, Stijn Hoekstra, Joël Walinga, Roan Spijker, Randy Vink, Tom Huizingh, Niek Bollemaat, Jille Brinksma en leider Rolf Huizingh.

Zittend/liggend van links naar rechts: Niels Koets, Lennard de Weerd en Roy in ’t Veld.

Op deze foto ontbreekt Kris Tinholt.