Flash gaat met vele kampioenen het nieuwe jaar tegemoet!

0
100

Volleybalvereniging Flash sluit 2019, en daarmee ook de eerste helft van het seizoen, af met 5 kampioensteams. Bij de jeugd zijn de kampioenen te feliciteren.

Waar de meeste verenigingen nog met 4 spelers in het veld de CMV-wedstrijden spelen, heeft Flash aan het begin van dit seizoen ervoor gekozen om 3 spelers in het veld te zetten. Dit betekent dat er voor de kinderen meer beweging in het spel zit en de ervaring is dat er meer duidelijkheid in het veld is. Of deze nieuwe opzet meegespeeld heeft in de kampioenschappen is
natuurlijk moeilijk te zeggen, maar op het resultaat halverwege dit seizoen mag Flash zeker trots zijn.

{loadmoduleid 158}

Vorige week haalde het N3-2 team het kampioenschap al binnen. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan het N2-1 team en N2-2 team, zij haalden samen een gedeelde eerste plek. Zij deden in dezelfde competitie mee en hun niveau was, gezien het resultaat, dus ook gelijk. Ook mag het jongensteam van de CMV-jeugd zich kampioen noemen, zij spelen op het hoogste CMV niveau (niveau 6).

Zaterdag 14 december bleek een zeer succesvolle dag te zijn voor Flash, het mixB-team wist in Zwartsluis met een overtuigende 4-0 winst ook kampioen te worden. Flash kan trots zijn op al deze spelers, trainers en coaches. Op naar 2020!