De Prestaties van Loopgroep AG’85 van deze week

0
71

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij enkele wedstrijden actief.

De RunForestRun in het Dwingelerveld was de 50e trailrun die door de organisatie door de Nederlandse natuurgebieden werd georganiseerd. Een tweetal AG-ers nam deel aan de langste afstand. Michiel liep de 43 kilometer in een tijd van 3.41.48 en werd hiermee zesde. Sjaco Aalbers kwam tot een tijd van 5.37.18.

{loadmoduleid 158}

Bij de 2e cross van de Open Gelderse- en Overijsselse Crosscompetitie 2019-2020 in Harderwijk liep Annemiek Klein de cross over 8 kilometer in een tijd van 39.52 minuten. Erwin Kreule liep de 10 kilometer cross in een tijd van 46.27 minuten.

De Adventurerun op Ameland is een pittige loop met een deel van het parcours over het Noordzeestrand met verder veel onverharde stukken en veel klimmetjes door de duinen. Ook het weer werkte niet mee, de harde wind maakte het voor de deelnemers extra lastig. De deelnemers van de halve marathon moesten ruim vijf kilometer over het strand lopen. Willemien Weits liep de 21,1 kilometer in een tijd van 2.25.35. Karin Nijland moest de wedstrijd met een enkelblessure voortijdig beëindigen. De wedstrijd over 10 kilometer ging ruim één kilometer over het strand. Albert Mussche liep hierbij een tijd van 40.26 minuten en Karlo Knipmeijer 40.44 minuten.