Ruime overwinning S.V. Nieuwleusen in Bovensmilde

0
94

Op een gure laatste competitiedag van het jaar 2019 mocht S.V. Nieuwleusen aantreden tegen BSVV in Bovensmilde. Met een eindstand van 0-4 op het scorebord kon S.V. Nieuwleusen terugkijken op een relatief makkelijke overwinning.

Vanaf het begin fluitsignaal ging S.V. Nieuwleusen nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. De eerste mogelijkheid was er al in de 2e minuut, echter oog in oog met keeper Van der Broek wist Wouter Tabbers de score niet te openen.

{loadmoduleid 158}

S.V. Nieuwleusen had duidelijk het betere van het spel en BSVV creeërde ook weinig tot geen gevaar voor het doel van Tim Hoogenkamp. In de 39e minuut wist Tom Vasse de verdiende openingstreffer te maken, met een bekeken diagonaal schot passeerde hij doelman Van der Broek 0-1. Slechts vier minuten later was het opnieuw raak, in een zeer goed uitgevoerde counter tikte Bas Evenboer de 0-2 binnen.

In de tweede helft een gelijk spelbeeld. Een ijverig en hard werkend S.V. Nieuwleusen was heer en meester op het veld. Het was doelman Van der Broek die een grotere achterstand wist te voorkomen en groeide ook uit tot beste man bij BSVV.  Echter op de prachtige volley van Wouter Tabbers in de 60e minuut heeft de doelman geen antwoord 0-3. Enkele minuten later wist Tom Vasse met een prachtig geplaatst schot zijn tweede van de dag en de vierde van S.V. Nieuwleusen binnen te schieten: 0-4.

Zo ging S.V. Nieuwleusen met een ruime overwinning huiswaarts en met een goed gevoel de winterstop in. De oranjehemden bezetten nu de tweede plaats in de competitie. Wanneer de weergoden het toelaten begint de competitie weer op 25 januari met een thuiswedstrijd tegen CSVC.

Opstelling S.V. Nieuwleusen:

Doel: Tim Hoogenkamp
Verdediging: Roy Bollemaat, Stefan van Veen,  Saake Malestein, Leon de Raad
Middenveld: Ruben Brinkman (73e min Mark de Weerd) Reinier Meijerink (Thomas Koobs 46e min), Gerrit Zekveld
Aanval: Bas Evenboer (73e min Lars Gruben), Wouter Tabbers, Tom Vasse

Scoreverloop:

  • 39e minuut    0-1     Tom Vasse
  • 43e minuut    0-2     Bas Evenboer
  • 60e minuut    0-3     Wouter Tabbers
  • 63e minuut    0-4     Tom Vasse