De gemeente start met het 7e verzamelplan buitengebied

0
120

Ook in 2020 start de gemeente Dalfsen met het 7e verzamelplan buitengebied. Het verzamelplan is een bestemmingsplan waarin de gemeente verschillende plannen in het buitengebied bundelt tot één nieuw bestemmingsplan. Dit is bedoeld voor inwoners met een (bouw-)plan dat niet in het bestaande bestemmingsplan past, maar wel binnen het beleid.

7e verzamelplan buitengebied

Volgend jaar start de gemeente Dalfsen met het 7e verzamelplan buitengebied. Door mee te doen aan het verzamelplan krijgen deelnemers intensieve begeleiding bij het plan. De planning is vooraf duidelijk en deelnemers besparen op de legeskosten. Het verzamelplan gaat door als er vijf of meer aanvragen zijn binnengekomen. Aanmelden kan tot 17 februari 2020 via het aanmeldformulier op www.dalfsen.nl/verzamelplan. Nadat de termijn voor aanmelding is gesloten, gaat de gemeente met aanvragers in gesprek over de kans van slagen. 

{loadmoduleid 158}

Let op: als aanvragers gebruik maken van het sloop voor kansen beleid dan moet bij aanmelding het sloopoppervlak al bekend en door de gemeente goedgekeurd zijn. Aanvragers moeten in dit geval eerst contact opnemen met de gemeente Dalfsen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Hebben inwoners plannen in het buitengebied, vragen over het verzamelplan of zijn inwoners van plan om mee te doen? Neem dan contact op met de gemeente Dalfsen via telefoonnummer 14 0529 of stuur een mail naar [email protected]. De gemeente Dalfsen is bereid om met aanvragers mee te denken en samen te kijken naar de mogelijkheden.

Kijk op www.dalfsen.nl/verzamelplan voor een link naar de beleidsregels voor ontwikkelen in het buitengebied.