Soos de Olmen in 2020 ook op zondagmiddag open

0
64

Per januari 2020 is de soos in de Olmen aan het Oosterveen 21 in Nieuwleusen, ook op de zondagmiddag open tussen 14.00 – 16.00 uur. Iedereen die een dagje ouder wordt kan deze soos, gratis, bezoeken. De consumpties zijn voor eigen rekening.

{loadmoduleid 158}

De soos is een mooie gelegenheid om anderen te ontmoeten, een spelletje te spelen, een stukje te wandelen en samen met de andere bezoekers een praatje te maken onder het genot van een kopje thee/koffie of een glaasje. Een bezoek aan de soos is ook een leuke onderbreking van de zondagmiddag.                                                                                                                                                

De aanwezige gastdames verzorgen de koffie/thee en weten de weg in de soos.