S.V. Nieuwleusen JO11-3 ongeslagen Kampioen

0
71

S.V. Nieuwleusen JO11-3 kende een geweldige najaarscompetitie. Alle 9 wedstrijden zijn gewonnen met een doelsaldo van maar liefst 109 doelpunten voor en maar 8 doelpunten tegen. De jongens zijn dan ook overtuigend kampioen geworden!

Op de foto van vlnr: Gert Roeberts (leider), Jelle Kuiper, Kyan Hoeve, Marijn Roeberts, Pascal Bloemert, Chris van Duren, Bas Veldhuis, Floris Hoekman, Joshua Smant, Siem Stegerman, Robin Hekman, Bas Kuiper (leider).

{loadmoduleid 158}

Op de foto ontbreekt trainer Randy Vink en shirtsponsor Boverhoff Sloopwerken

Vanwege de slechte weersomstandigheden door de zware hagelbuien, tijdens de laatste wedstrijd op 14 december in Dedemsvaart, kon na de huldiging met medailles, helaas geen kampioensfoto meer worden gemaakt en wilden de boys graag de warme douches opzoeken.