S.V. Nieuwleusen MO17-1 Kampioen

0
294

Op dinsdagavond 17 december werden de meiden van S.V. Nieuwleusen MO17-1 kampioen in eigen huis.

Op de voorlaatste wedstrijd op zaterdag 14 december werd er uit in Zwolle de belangrijke wedstrijd tegen medetitelkandidaat HTC MO17-1 gespeeld. De andere titelkandidaat Dwingeloo speelde eerder op de dag uit in Ommen waar het verrassend onderuit ging. Hierdoor moest er in Zwolle worden gewonnen om het kampioenschap binnen te halen. Helaas werd er niet gescoord en bleef het 0-0. De inhaalwedstrijd tegen Ruinerwold MO17-1 moest het dan ook gaan worden. Een gelijkspel zou voldoende zijn gezien het doelsaldo van de Oranje leeuwinnen.

{loadmoduleid 158}

Het was dinsdagavond tegen Ruinerwold een spannende pot voetbal. De vele trouwe oranje supporters langs de lijn deden de meiden goed. In de 1e werd de 1-0 gescoord. In een spannende 2e helft werd de verlossende 2-0 gescoord waarmee de titel veilig werd gesteld.

Op de foto

Vlnr achterste rij: Corina Wierbos (trainster), Hermy Bredewold (Leidster), Loes Veurink, Celine Pot, Keanny Vink, Moniek Spijker,  Leonie Santing, Wyanne Bonen, Laurie Hoekstra, Marion Veerman, Fleur in ‘t Veld, Maren Roos, Marlon Nijlant, Linda Snijder, Willemien Weits (Leidster)

Vlnr voorste rij: Mandy Kasper, Marloes Bredewold, Nadia van Oenen, Annabel Kaal, Liset Harink