Schietsport vergroent

0
50

Afgelopen weken is de (ver)bouwgroep van de Schietsport Vereniging Nieuwleusen druk geweest met het vergroenen van het clubhuis. Mede door de financiële bijdrage van de Rabobank Clubkasactie zijn alle lampen zowel in de kantine als op de schietbaan vervangen door LED lampen. Door deze investering wordt een besparing op de energiekosten bereikt van ca 70%. En voldoet de baan weer aan de richtlijnen om officiële wedstrijden te kunnen organiseren. De eerste wedstrijd wordt verschoten in de 3e week van Januari en hiervoor zijn al weer diverse inschrijvingen uit heel Nederland binnen.

{loadmoduleid 158}

Uiteraard is er dit jaar ook weer het bekende Recreatietoernooi. De uitnodigingen zijn verstuurd en de inschrijving gaat vanaf 6-1-2020 open. Hiervoor kunt u op de site www.schietsportnieuwleusen.nl terecht onder het kopje ‘Recreatietoernooi’.

Op de site staan ook diverse andere wetenswaardigheden van de club. Wilt u eens kennismaken met de schietsport dan bent u na afspraak van harte welkom op de clubavond. Dan vertellen wij u graag de mogelijkheden en kunt zelf een poging wagen met Luchtgeweer, Luchtpistool en/of Kruisboog.