Succesvol Bloemink Security Zaalvoetbaltoernooi voor basisscholen

0
248

Op maandag 23 december werd het 39e Bloemink Security Nizato zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor de jongens en meisjes uit de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen uit Nieuwleusen en Oudleusen. Dankzij de sponsoring van Bloemink Security , de toernooicommissie van S.V. Nieuwleusen, 6 scheidsrechters (allen jeugdleden), 23 teams met fanatieke spelers en de grote opkomst van enthousiaste toeschouwers kunnen we succesvol terugkijken op deze prachtige dag.  Er werd de gehele dag in de sporthallen van De Spil op een sportieve wijze gestreden in verschillende poules. In de ochtend de groepen 6 en 7 en in de middag de groepen 8 en meiden/gemengd. Op het eind van de dag werden de medailles en wisselbekers door de organiserende vereniging S.V. Nieuwleusen uitgereikt.

Bij de meisjes ging de wisselbeker met overmacht naar Zaaier meiden 8. Het team wist alle wedstrijden te winnen en kreeg zelfs geen doelpunt tegen!

{loadmoduleid 158}

Bij de jongens was het een spannende poule en met 6 zeer competitieve teams werd er op het scherpst van de snede gespeeld. De wisselbeker ging voor het 2e opeenvolgende jaar naar Wegwijzer 8 die in een zeer spannende wedstrijd nipt met 1-0 van nummer twee, Zaaier 8, wist te winnen en daardoor met slechts 1 punt verschil kampioen werd.

In de ochtend kwamen de groepen 6 en 7 aanbod. Ook hier zagen we hele mooie spannende wedstrijden en bovenal heel veel voetbalplezier. Bij de poule Groep 6 werd De Zaaier 6 kampioen en bij poule Groep 7 ging de eerste plek naar de Cazemier 6/7 !

Eindstand Poule Groep 8

 1. Wegwijzer 8
 2. Zaaier 8
 3. Planthof 8
 4. Tweemaster 8
 5. Cazemier 8
 6. Meele 8

Eindstand Groep Poule Meiden/Gemengd

 1. Zaaier 8
 2. Tweemaster 7B
 3. Cazemier 6/7/8
 4. Wegwijzer 8
 5. Cazemier 7/8

Eindstand Poule Groep 7

 1. Cazemier 6-7
 2. Kompas-Meele 6-7
 3. Wegwijzer 7
 4. Tweemaster 7A
 5. Planthof 7
 6. Zaaier 7

Eindstand Poule Groep 6

 1. Zaaier 6
 2. Wegwijzer 6B
 3. Planthof 6
 4. Wegwijzer 6A
 5. Tweemaster 6
 6. Kompas 6/7/8