Gymgroep heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

0
78

Seniorengym is een bijzondere manier van gymnastiek. De bewegingen zijn wat gevarieerder dan je dagelijks gewend bent. Juist deze specifieke bewegingen zijn belangrijk. Goed en verantwoord bewegen maakt je niet alleen fit, maar versterkt ook de spieren en zorgt ervoor dat de beweeglijkheid in de gewrichten zo goed mogelijk blijft.

In de Olmen aan het Oosterveen 21, Nieuwleusen, wordt iedere woensdagochtend seniorengymnastiek gegeven o.l.v. de deskundig en ervaren gymdocent Annemiek Romijn.

{loadmoduleid 158}

Bij de eerste groep op de woensdagochtend van 9.00 – 10.00 uur is ruimte voor nieuwe deelnemers. Als u fit wilt blijven en uw spieren en gewrichten in goede conditie wil houden dan bent u van harte welkom.

Voor aanmelding kunt u bellen of mailen naar Saam Welzijn, 0529-793012 of [email protected].