Ongeval door hagelbui op de N377 bij Nieuwleusen

0
334

Bij een ongeval op de N377 tussen Nieuwleusen en Balkbrug is een personenauto door hagel in de slip geraakt en op de zijkant tegen een boom beland. In de auto zaten meerdere mensen waarvan 1 persoon licht gewond raakte. Brandweer en ambulance kwamen ter plaatse voor assistentie. De politie zette tijdelijk 1 rijbaan af in verband met het ongeval.

{loadmoduleid 158}

Iets na 19.30 uur vanavond kregen hulpdiensten meldingen binnen van het ongeluk op de Oosterhulst in Nieuwleusen. De bestuurder reed samen met zijn vrouw en kind in een auto toen deze van de weg raakte. Door een hagelbui was de weg glad geworden, wat vermoedelijk de oorzaak van het eenzijdige ongeval is geweest.

Veel schade

De auto kwam op zijn zijkant tot stilstand tegen een boom. Het lukte de inzittenden om zelfstandig uit de auto te komen. Ambulancepersoneel controleerde de slachtoffers, maar alleen de bestuurder hoefde mee naar het ziekenhuis. Hoe ernstig hij gewond is, is niet bekend. Het voertuig liep flinke schade op als gevolg van de klap tegen de boom. Een berger zal de auto bergen.