Zaterdag 18 januari speelde S.V. Nieuwleusen een oefenwedstrijd in Hattem tegen de lijstaanvoerder van de 3e klasse C Oost, Hatto Heim. S.V. Nieuwleusen verloor de wedstrijd met 3-0.

S.V. Nieuwleusen verliest oefenwedstrijd van Hatto Heim

In de 1e helft was S.V. Nieuwleusen de betere ploeg en kreeg enkele goede kansen. Zo kopte Bas Evenboer net voorlangs en schoot Lars Gruben op de paal. Een doelpunt van Lars Gruben werd afgekeurd wegens buitenspel.

{loadmoduleid 158}

In de 2e helft was Hatto heim de betere ploeg en scherper in de afwerking. De thuisclub liep uit naar een 3-0 voorsprong. De gasten kregen nog wel enkele kleine kansjes maar er werd niet gescoord.

A.s. zaterdag 25 januari wordt de competitie na de winterstop hervat met de thuiswedstrijd tegen CSVC uit Coevorden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.