Grand Prix wedstrijd bij Schietsport Vereniging Nieuwleusen

0
66

In de week van 22 tot en met 25 Januari is door de  Schietsport Vereniging Nieuwleusen de Grand Prix wedstrijd georganiseerd. Er deden schutters uit het gehele land aan mee. Van de ruim 100 deelnemers kwam het overgrote deel uit de regio Noord Nederland maar ook enkele topschutters uit Arnhem e.o. hebben de reis naar Nieuwleusen gemaakt. Onder hen ook diverse dames die goede tot zeer goede resultaten hebben neergezet.  De schutters van de organiserende vereniging deden ook aan deze wedstrijd mee en hebben ook de nodige goede resultaten bereikt.

{loadmoduleid 158}

Luchtgeweer: B-klasse: Eddy Brinkman 3e (536,7 punten), Veteranen A-klasse: Marinus Blok 1e (357,1),   

Luchtpistool: A-klasse: Arnold Brinkman 1e (531), Veteranen H-klasse: Jan Kragt 3e (351), JanGroen 6e (345), Jaap Bijker 7e (339) Veteranen A-klasse: Dick Zondervan 4e (325).  

Wilt u ook eens kennis maken met de schietsport dan bent u van harte welkom op de vaste clubavond. Op Maandagavond bent u van harte welkom vanaf ca 19.30 uur.