De meiden van S.V. Nieuwleusen JO12-3M zijn zaalkampioen!

0
149

S.V. Nieuwleusen is in de zaal gelijk geëindigd met FC Dalfsen JO12-5, maar op doelsaldo kampioen is geworden. Eerst heerste er nog wat onzekerheid of het allemaal écht waar was, maar al snel barstte de feestvreugde voor de meiden los. Na een fotoshoot van de kersverse kampioenen hebben we een welverdiend frietje gegeten in het clubhuis van S.V. Nieuwleusen. De meiden hebben het afgesloten met een heus waterballet: met de kleren aan onder de douche. Al met al waren het prachtige wedstrijdjes. Snelle aanvallen, sterk verdedigen als de bal toch de verkeerde kant op ging, mooi samenspel en niet te  vergeten degelijk keeperswerk, hebben ons aan het kampioenschap geholpen. Het was bovenal teamwerk. Wij hebben er vooral van genoten en zijn trots op deze knappe prestatie!

{loadmoduleid 158}

Op de foto staan van links naar rechts:

Staand: Jorinde van den Bergh, Job van den Bergh (leider), Mae van Spijker, Merel Horstra, Anniek Schouten, Meike Hoeve, Janneke Schouten (leider), Lois Visscher, Corina Wierbos (trainer).

Zittend: Nathalie Brinkman, Demi Fictorie, Marit Wiersma. Op de foto ontbreekt Lise van de Hoek.