S.V. Nieuwleusen JO9-1 zaalkampioen

0
82

S.V. Nieuwleusen JO9-1 zijn overtuigend kampioen geworden in de zaal. Als je alle 8 wedstrijden wint en met een doelsaldo van 26 doelpunten voor en slechts 2 doelpunten tegen, de zaalcompetitie afsluit, mag je je terecht de kampioen noemen.

We waren ingedeeld bij JCO Ommen, FC Dalfsen, Lemelerveld, en JVC Dedemsvaart en vanaf de eerste wedstrijd was al duidelijk dat we de te kloppen ploeg waren deze competitie. Het is mooi om te zien dat geen enkele tegenstander op kan tegen onze spelvreugde en enorme inzet en vooral als dit beloont wordt met alleen maar winstpartijen. Namens alle trotse ouders, gefeliciteerd jongens.

{loadmoduleid 158}

We gaan ons opmaken voor de voorjaarscompetitie op het veld waar we prachtige tegenstanders als USV JO9-01, Genemuiden JO9-01, Be Quick ’28 JO9-01, Go Ahead Kampen JO9-01, FC Dalfsen JO9-01 en WHC JO9-01 gaan tegenkomen. Gezien de stappen die deze jongens maken zien we deze tegenstanders van formaat met vertrouwen tegemoet.

Op de foto:

Staand v.l.n.r.: Floris Tinholt, Robin Schuurman en Swen Visscher

Zittend v.l.n.r.: Jippe Bonsink, Stijn Schuurman, Jayden ter Bruggen en Mart Bijker