S.V. Nieuwleusen zeer effectief in Hollandscheveld

0
61

Zaterdag 1 februari moest S.V. Nieuwleusen uit naar V.V. Hollandscheveld. Een altijd lastige tegenstander en dit seizoen ook voor meerdere ploegen in de hogere regionen. S.V. Nieuwleusen dat maar liefst 4 basisspelers miste, was zeer effectief in de afronding en won met 0-2. De wedstrijd werd geleid door de heer Oostwoud die prima floot.

{loadmoduleid 158}

De eerste grote kans was voor Nick Holsappel ,die met een lange bal bediend werd door Ruben Brinkman. Zijn schot ging net voorlangs. In de tegenaanval kreeg Hollandscheveld een grote kans, de aanvaller omspeelt keeper Tim Hoogenkamp en schiet vanuit een moeilijke hoek net voorlangs. S.V. Nieuwleusen heeft het betere van het spel, maar krijgt weinig grote kansen. Tot net voor rust. Na een prima aanval van S.V. Nieuwleusen, staat Bas Evenboer oog in oog met de keeper, die zijn schot nog kan keren. In de rebound is de uitstekend spelende Saake Malestein er als de kippen bij om in te tikken, een prima moment om de rust mee in te gaan.

Na rust is het Hollandscheveld dat het middenveld in handen krijgt en steeds gevaarlijker wordt. Toch is het S.V. Nieuwleusen dat in de 57e minuut een grote kans krijgt na een vrije trap van Mark de Weerd. Roy Bollemaat kan de bal net niet inkoppen en de bal wordt door iedereen gemist en verdwijnt maar net voorlangs. Vlak hierna krijgt S.V. Nieuwleusen nog een grote kans als de keeper de bal verdedigt en de bal in de voeten van Mark de Weerd speelt. Van grote afstand probeert Mark de bal in het doel te schieten, maar helaas gaat de bal net naast.

Hierna neemt Hollandscheveld het heft in handen en troeft S.V. Nieuwleusen op bijna alle fronten af. Bijna alle fronten, want Tim Hoogenkamp is deze middag niet te passeren. In de 70e minuut redt Tim in een 1 op 1 situatie en in de 78e minuut wederom. In de 88e minuut komt Tim weer als sterkste uit de strijd. In de laatste minuut van de officiële speeltijd is het Lars Gruben die goed inschiet en uit de rebound schiet Steven Visscher beheerst binnen:0-2. Hierna krijgt Hollandscheveld nog twee grote kansen, maar S.V. Nieuwleusen neemt de belangrijke 3 punten mee.

Opstelling S.V. Nieuwleusen:

Tim Hoogenkamp, Thomas Huzen, Saake Malestein, Roy Bollemaat, Leon de Raad, Ruben Brinkman, Gerrit Zekveld, Mark de Weerd, Thomas Koobs, Bas Evenboer (88. Steven Visscher), Nick Holsappel (68. Lars Gruben)

Scoreverloop:

  • 45e min. 0-1 Saake Malenstein
  • 90e min. 0-2 Steven Visscher