Afsluiting Nieuwleusenerdijk

0
166

De gemeente Zwolle is samen met aannemer Heijmans Infra in januari 2020 begonnen met de werkzaamheden aan de Nieuwleusenerdijk. De Nieuwleusenerdijk is daarbij afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer en wordt omgeleid via de N377 en de N340. Het fietsverkeer en de OV bussen kunnen nog wel langs de werkzaamheden. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op 1 mei 2020 afgerond.

{loadmoduleid 158}

Uit de auto, op de fiets of in de bus

Woon je in Nieuwleusen en werk je op Hessenpoort? Dan hebben de gemeente Zwolle en aannemer Heijmans Infra misschien een aantrekkelijk aanbod! Gedurende de werkzaamheden aan de Nieuwleusenerdijk worden gratis elektrische fietsen beschikbaar gesteld die maximaal vier maanden lang kunnen worden gebruikt. De elektrische fiets korter dan vier maanden gebruiken? Geen probleem! De fiets kan maandelijks ingeleverd worden, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Op https://www.fietsenwerkt.nl/werkzaamheden-nieuwleusenerdijk/ staat het aanvraagformulier zijn alle voorwaarden beschreven.

Naast de fietsactie is er ook een busactie. Hierbij kunnen forensen van Nieuwleusen naar Hessenpoort gedurende de werkzaamheden 30% korting krijgen op een busabonnement. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de omgevingsmanager van aannemer Heijmans via [email protected].

Kijk op de website van de gemeente Zwolle https://www.zwolle.nl/ondernemen/nieuws-voor-ondernemers/offici-le-aftrap-werkzaamheden-nieuwleusenerdijk voor meer informatie over de werkzaamheden.