In de basis stond Femke Rijkeboer. D’Ommerdieck staat op de zesde plaats en Elburg op de vierde.

D’Ommerdieck begon voortvarend. Binnen vijf minuten stond het 0-3. Maar Elburg kwam  terug tot 3-3. Een benutte strafworp bracht Elburg op voorsprong, maar Jasper Batterink wist ook een strafworp raak te schieten 4-4. Elburg speelde een hoog tempo en wist viermaal raak te schieten 8-4. Martin Alteveer zorgde met een slim balletje voor 8-5. De rust ging in met 10-5.

{loadmoduleid 158}

Na rust wisselde Jasper Batterink voor Jasper Ekkelenkamp. D’Ommerdieck verdedigde fanatiek, maar kon toch niet verhinderen, dat Elburg veel doelpunten maakte. Na 11-6 werd het na een kwartier 13-7 . Zevenmaal op rij schoot Elburg raak 20-7. De eindstand was 21- 8.

Doelpuntenmakers : Martin Alteveer 3x, Jasper Batterink 2x, Nienke Rijkeboer, Stefan van Veldhuizen en Astrid Aalbers.

Zaterdag 15 februari speelt d’Ommerdieck in Wezep tegen Rood Wit. Aanvang 15.10 uur