Geweldig mooi bedrag voor Tour du ALS

0
61

Zaterdagavond speelde Toneelgroep Oese Volluk in een uitverkochte Overkant een benefietvoorstelling voor Tour du ALS. Nadat het publiek samen met Opoe in grote stappen door de Tweede Wereldoorlog was gegaan, bleek de opbrengst €2590,-. Dit is inclusief de €580,- die de Historische Kring heeft opgehaald, na de uitvoering van vrijdagavond.

Samen met ALS-patiënten beklimmen beide teams op donderdag 11 juni de Mont Ventoux, om geld op te halen voor de strijd tegen de vreselijke ziekte ALS. Dit onder het motto:

Samen trappen we ALS de wereld uit

Team Dalfsen bestaat (voorlopig) uit 2 personen en Tour du ALS Team Nieuwleusen bestaat uit 6 personen. 25% gaat naar hulp aan patiënten en hun familie/mantelzorgers en 75% van de opbrengst gaat naar belangrijk onderzoek (nationaal en internationaal).

{loadmoduleid 158}

Voor Oese Volluk is het succes van de  benefietvoorstelling de kers op de taart. “Met de steun van de middenstand voor de verloting, een uitverkochte zaal en het niet hoeven afdragen van auteursrechten, is dit een maximaal resultaat”, aldus Dick Schuurman van de toneelgroep.

De voorstellingen op 5 & 6 maart in de Carrousel te Ommen zijn uitverkocht. Daarom geeft Oese Volluk een extra voorstelling op zaterdag 2 mei in de Trefkoele+. Dit is echt de laatste keer dat Oese Volluk met het blijspel Opoe in the War de bezoekers meeneemt naar de jaren ’40-’45 en iedereen kan beleven hoe deze jaren in het Vechtdal zijn beleefd. Reserveer op tijd uw kaarten.

Za. 2 mei    Dalfsen, Trefkoele+
Aanvang: 20:00 uur. Alle leeftijden.

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten: www.oesevolluk.nl of bel: 06 – 33 31 33 55

Op de foto v.l.n.r.: Hillie van Zoelen, Dick Schuurman & Bernard Bos