Zaterdag 29 februari speelde het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen in Dalfsen een oefenwedstrijd tegen 2e klasser A.S.C.’62. In de 1e helft kreeg A.S.C.’62 enkele goede kansen maar het bleef mede door goed keeperswerk van Tim Hoogenkamp 0-0. In de 2e helft waren de betere kansen voor S.V. Nieuwleusen.

(Advertentie)

{loadmoduleid 158}

De oranjehemden kwamen in de 66e minuut op voorsprong door een doelpunt van Bas Evenboer: 0-1. Tien minuten voor tijd kwam de thuisclub weer op gelijke hoogte: 1-1, dit was ook de eindstand. A.s. zaterdag 7 maart speelt S.V. Nieuwleusen in Beilen de competitiewedstrijd tegen Fit Boys. Aanvang 14.30 uur. De selectie reist met de bus naar Beilen en supporters kunnen kosteloos meereizen. De bus vertrekt om 12.45 uur.