De zaalcompetitie loopt ten einde. D’Ommerdieck moet nog 3 wedstrijden spelen, voordat de veldcompetitie weer van start gaat. D’Ommerdieck ontving Devinco 3 uit Deventer.

In deze returnwedstrijd was d’Ommerdieck erop gebrand om te winnen. In Deventer werd er nipt verloren met 14-13.

In de basis stond Carlijn Haan in de plaats van Esther van Dijken.

{loadmoduleid 158}

Devinco begon met een voorsprong 0-2, maar d’Ommerdieck wist de stand gelijk te maken 2-2,

en na 3-3 uit te lopen tot 5-3. Na 6-4 kwam Devinco door de zuiver schietende heren terug tot 6-6.

Na 7-6 werd het weer gelijk 7-7 en d’Ommerdieck kon gaan rusten met de stand 8-7.

Na rust kwam Martin in het veld voor Jasper Ekkelenkamp. Devinco begon goed en wist door twee rake schoten de stand op 8-9 te brengen. D’Ommerdieck kwam weer gelijk. 9-9.

Maar nu was het de beurt aan d’Ommerdieck om de achterstand weg te werken 9-10 werd 10-10 en 10-11 werd weer gelijk 11-11. Daarna waren er goed opgezette aanvallen, waaruit d’Ommerdieck weer op voorsprong kwam 13-11. Devinco kwam weer langszij 13-13 en een minuut later weer op voorsprong 13-14. D’Ommerdieck bleef goed doorgaan en wist de gelijkmaker te scoren 14-14.

Dit was de eindstand. Doelpuntenmakers Jasper Batterink 5x, Gerja Eykenaar 3x, Stefan van Veldhuizen 2x, Astrid Aalbers 2x, Jasper Ekkelenkamp 1x en Martin Alteveer 1x.

Zaterdag 14 maart reist d’Ommerdieck naar Vriezenveen. De tegenstander is Amicitia 5. De aanvang van de wedstrijd is 14.45 uur.