Toekomstplannen Grand Café De Viersprong

0
142

De voorbereidende werkzaamheden en alle benodigde procedures voor de verbouwing van Grand Café de Viersprong zijn in volle gang.

Grand Café de Viersprong zal straks het stralende middelpunt zijn in het nieuw te bouwen appartementencomplex op het markante kruispunt in Nieuwleusen. Tijdens deze verbouwing zal Grand Café de Viersprong haar activiteiten en aanbod op culinair en entertainend gebied voortzetten. In welke vorm en op welke locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. Belangrijkste voor u is dat u kunt blijven genieten van al hetgeen Grand Café de Viersprong te bieden heeft.

{loadmoduleid 158}

De Viersprong, in haar huidige vorm, zal tot eind augustus 2020 beschikbaar zijn voor het organiseren van bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften, jubilea of zakelijke bijeenkomsten. Ook na augustus kunt u bij de Viersprong terecht voor de complete invulling van uw bijeenkomst. Voor meer informatie over al onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via 05 29 – 48 14 96 of onze website, www.grandcafedeviersprong.nl

Foto: Marcel van Saltbommel