12.3 C
Nieuwleusen
donderdag 13 mei 2021
Home Zakelijk Schoenen passen en corona

Schoenen passen en corona

Nu het voorjaar weer is begonnen wilt u natuurlijk ook meegaan met de nieuwste modetrends. Maar gezien de situatie met het corona virus is dit een onmogelijke opgave. Bij Helga Schuurman Schoenen en Podologie bieden ze een passende oplossing. Onze winkeltijden zijn aangepast, vertelt Helga Schuurman. Wij bieden de klant, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12 uur de mogelijkheid om privé en in alle rust te kunnen passen. Dus 1 op 1 zonder dat er andere klanten in de winkel zijn. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 0529-481429. Wij bieden u ook de mogelijk om te worden opgehaald en te worden teruggebracht. Hierdoor kunnen we de kans op besmetting met het corona virus beperken.

{loadmoduleid 158}

De middagen, van 13.15 uur tot 18.00 uur en ook de gehele zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur zijn we open voor alle klanten die langs willen komen voor sleutels, reparatie en alle andere aankopen. Tijdens deze crisis zijn wij niet meer op de  koopavond open en houden wij ons aan de hygiëne richtlijnen van het RIVM. Alles wat wij en onze klanten in de handen hebben, bijvoorbeeld een schoenlepel, de deurknop of de pinautomaat wordt naar elke handeling schoongemaakt en ontsmet.

- Advertisment -

MEEST POPULAIR