Help grand café De Viersprong met het steunen van de ouderen

0
60

Het corona virus raakt ons allemaal en diverse maatregelen hebben ervoor gezorgd dat ook in ons dorp de samenleving voor een groot deel stil staat. Voor de meest kwetsbare doelgroep, de ouderen van onze samenleving, is dit een hele onzekere maar ook zware periode. Met de meest nieuwe ontwikkelingen mogen zij, in de tijd waarin zij het misschien wel het meeste nodig hebben, geen bezoek van familie of vrienden ontvangen. Daar wil grand café de Viersprong graag, samen met jullie, even bij stil staan.

{loadmoduleid 158}

In deze week, van maandag 23 maart tot en met zaterdag 27 maart, willen zij zoveel mogelijk bemoedigende kaarten verzamelen. Daar kun jij hun bij helpen! Deze kaarten gaan zij bezorgen bij de ouderen in de Hulstkampen en op die manier willen zij hen in deze moeilijke periode een hart onder de riem steken. Stuur een kaart met een korte, bemoedigende of lieve tekst naar grand café de Viersprong, Burg. Backxlaan 2, 7711 AG Nieuwleusen, of doe hem bij hen in de brievenbus. Zij zorgen ervoor dat al deze lieve berichten op de juiste plekken terecht komen. Mocht jij iemand kennen die ook een bemoedigende kaart kan gebruiken, mag jij hen dat uiteraard laten weten!

Daarnaast willen zij, naast hen een hart onder te riem te steken, ook graag een handje kunnen helpen. Ben jij, of ken jij, iemand die op dit moment een helpende hand kan gebruiken met bijvoorbeeld het doen van boodschappen of andere ongemakken die zijn ontstaan door het stilleggen van de samenleving? Schroom niet om hun hulp te vragen. Dit kan door contact op te nemen met grand café de Viersprong via 05 29 – 48 14 96 of uiteraard per post via het bovenstaande adres.

Op deze manier wilgrand café de Viersprong samen met jou als Nieuwleusenaar laten zien dat wij er voor elkaar zijn en dat de kwetsbare ouderen niet vergeten worden. Jij helpt toch ook mee?