Alternatieve activiteiten Koningsdag

0
57

Oranjevereniging Nieuwleusen vindt het onwijs jammer dat ze Koningsdag niet met jullie kunnen vieren zoals we dat gewend zijn, zij willen toch proberen er een klein feestje van te maken. Lees er hieronder alles over en kijk hoe je mee kunt doen. 

Wie verdient een clown?

Ja, je leest het goed. Oranjevereniging Nieuwleusen vraagt zich af wie jij kent die een leuk optreden van een vrolijke clown verdient. Bijvoorbeeld je buurjongetje die ziek is, of een vriendinnetje van school die je heel erg mist nu je elkaar niet elke dag ziet. Laat het de Oranjevereniging weten en wie weet verrassen ze hem of haar op Koningsdag met een speciaal optreden voor het raam! Iemand nomineren kan via het online formulier of mail naar [email protected].  

{loadmoduleid 158}

Kleur, teken & win!

Oranjevereniging Nieuwleusen is benieuwd hoe creatief je bent! Daarom hebben zij voor de kleinste Nieuwleusenaren een speciale kleurplaat gemaakt en nodigen ze iedereen vanaf 6 jaar uit om zelf een mooie tekening te maken die natuurlijk alles te maken moet hebben met Koningsdag. Stuur jouw creatie in via [email protected], facebook of stuur het op naar/breng het langs bij Beatrixlaan 43. De mooiste inzendingen ontvangen een leuke prijs!   

DOWNLOAD KLEURPLAAT

Versier je huis

Op zoek naar een activiteit voor het hele gezin? Maak dan een mooie versiering en versier daarmee jullie huis en/of tuin. Op die manier komen we met z’n allen toch een klein beetje in de feestsfeer en geef je iedereen die even een ommetje maakt nog weer iets leuks om te bewonderen. Ook hier geldt: stuur een foto naar [email protected] of via de facebook pagina van de Oranjevereniging en maak kans op een mooie prijs! 

Stoepkrijten

Oranjevereniging Nieuwleusen daagt je uit om een kunstwerk van stoepkrijt te maken! Als je al de hele dag binnen hebt gezeten is het natuurlijk heerlijk om even de buitenlucht in te gaan. Ga aan de slag en verras ze met foto’s van jouw kunstwerk op de stoep. Wel wil Oranjevereniging Nieuwleusen het uiteraard voor iedereen veilig houden dus houd 1,5 meter afstand en blijf binnen als je je niet lekker voelt. Heb je nog (geen) stoepkrijt ingeslagen dit voorjaar? Stuur Oranjevereniging Nieuwleusen een berichtje en zij zorgen ervoor dat je voor 27 april een pakje thuisbezorgd krijgt! Uiteraard ook hier voor de mooiste creatie een prijs.   

{loadmoduleid 158}