Totale leegverkoop Blokker wegens pensioen

0
108

In deze bijzondere tijden van omwenteling stopt Jenny Heide na 36 jaar met haar Blokker aan de Backxaan. U profiteert, want aanstaande dinsdag 21 april begint de TOTALE LEEGVERKOOP. Het gehele assortiment van haar Blokker is afgeprijsd*. Nu was de Blokker al de goedkoopste winkel van Nieuwleusen en omstreken, met alles voor in en om het huis en tuin. Nu dus nog goedkoper. Voor alles geldt: OP=PECH! Zorg ervoor dat u er op tijd bij bent. 

{loadmoduleid 158} 

Ooit begon Jenny met een klein winkeltje in kantoorartikelen toen haar man Albert het installatiebedrijf K.J. van Dijk overnam. Ze bouwde de winkel uit met speelgoed en huishoudelijke artikelen. Na jaren Novalux als formule te hebben gevoerd, is Blokker de laatste 18 jaar een begrip geworden in Nieuwleusen en omgeving. Dit om het assortiment, de goede kwaliteit/prijs verhouding en bovenal de sfeer in de Blokker door de omgang door het Blokker-team met de klanten.

Jenny Heide is een hardwerkende dame die hart heeft voor haar collega’s en klanten.

Niets is haar teveel om te doen en te regelen, want naast haar werk in de winkel, heeft ze zich jarenlang ingezet voor Activiteitenvereniging Noord en met de organisatie van de Europese week.

{loadmoduleid 158}

Ik maak deel uit van een sociale gemeenschap waar ik mijn brood mee verdien. Het is niet meer dan logisch dat je je eigen dorp dan ook dient. Ik heb jarenlang fijn gewerkt en ga nu lekker met pensioen. Ik dank mijn team door alle jaren heen voor hun toewijding. En ik bedank al mijn klanten voor het in mij gestelde vertrouwen en vertrouw erop samen met mijn team iedereen nog even terug te zien tijdens mijn totale leegverkoop wegens pensioen.

De leegverkoop start dinsdag 21 april.

Onze openingstijden zijn gewijzigd naar:

Dinsdag tot en met zaterdag 10-17 uur

Blokker Nieuwleusen, Burg. Backxlaan 335, 7711 AD, 0529-481100

*met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen en elektra.

{loadmoduleid 158}