S.V. Nieuwleusen start weer met de Voetbalschool en Jong Oranje

0
56

Na een periode van gedwongen rust mag er door de jeugdteams van S.V. Nieuwleusen weer getraind worden. Bij de verschillende jeugdteams wordt geïnventariseerd en bekeken of en wanneer er getraind gaat worden. Wij gaan  gelukkig ook weer van start met de voetbalschool en Jong Oranje. Hierbij hierover wat meer informatie.

De data van de voetbalschool zijn: vrijdag 8, 15, 22, 29 mei.

  • Blok 1, 16:30-17:30 uur leeftijd 7 tm 10 jaar (JO8-JO10)
  • Blok 2, 17:45-18:45 uur leeftijd 10 tm 12 jaar (JO11-JO12)

{loadmoduleid 158}

Voor de leden van de teams van S.V. Nieuwleusen geldt dat, indien niet aanwezig, er tijdig bij de leiders afgemeld moet worden. Ook jongens en meisjes die geen lid zijn van S.V. Nieuwleusen zijn van harte welkom. Van te voren aanmelden is wel verplicht. Dat moet voor elke woensdag 12.00 uur via [email protected].

Jong Oranje is op zaterdag van 11:00 – 12:00 uur. De data zijn 9, 16,23, 30 mei.
Jong Oranje is een vrijblijvende manier om op speelse wijze kennis te maken met de voetbalsport voor kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar. kijk hier voor meer informatie over Jong Oranje op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje.

Voor zowel Jong Oranje als de voetbalschool geldt dat ouders hun kinderen bij de ingang van het sportpark moeten afzetten. De kinderen worden daar ontvangen door de begeleiders en trainers. Alleen ouders die een rol hebben in de begeleiding mogen het sportpark op. De kinderen worden na de training begeleid naar de uitgang van het sportpark. We doen een beroep op ouders om op de parkeerplaats ook gepaste afstand te bewaren. Uiteraard nemen wij bij de organisatie van de trainingen de RIVM richtlijnen zeer serieus en handelen hiernaar.

Fijn dat de jeugdige voetballers weer mogen trainen.