Feliciteer een geslaagde met een videoboodschap

0
172

Donderdag 4 juni is het zover, de landelijke dag voor geslaagde scholieren. Normaal gesproken een spannend moment voor examenleerlingen, maar dit jaar door de afgelasting van de centrale eindexamens anders dan anders. Veel leerlingen weten inmiddels al of ze zijn geslaagd of niet. Om geslaagden in de gemeente Dalfsen toch nog dat bijzondere ‘geslaagd-gevoel’ te geven op 4 juni, hebben de gemeente Dalfsen, JONG!Dalfsen en SAAM Welzijn de handen weer ineen geslagen voor een geslaagd-actie met de volgende oproep: stuur een kort filmpje in met jouw boodschap aan een (waarschijnlijk) geslaagde. Een compilatie van alle videoboodschappen wordt op 4 juni via lokale sociale media gedeeld. De geslaagden van de 5 meest ludieke filmpjes ontvangen op 4 juni een ‘geslaagd-taart’.

{loadmoduleid 158}

Voor alle eindexamenleerlingen is deze periode extra bijzonder. Aan alles waar je jaren naartoe werkt komt ineens een abrupt eind. Zonder de spannende examentijd en zonder het telefoontje waarin je hoort of je geslaagd bent. Misschien voor sommigen wel een opluchting, maar soms ook jammer, omdat het eindexamen je net even dat extra zetje had kunnen geven om te slagen. In de afgelopen jaren organiseerden we vanuit de gemeente Dalfsen de spetterende geslaagd-actie met JONG!Dalfsen en SAAM Welzijn en gingen we samen op bezoek bij de geslaagden, iets wat dit jaar helaas niet kan. Omdat we heel trots zijn op alle geslaagden in onze gemeente, roep ik u op om een videoboodschap in te sturen, zodat we de geslaagden van 2020 samen een onvergetelijke dag kunnen bezorgen op 4 juni!

vertelt wethouder Jan Uitslag.

Samen feliciteren we de geslaagden

Slaagt jouw dochter of zoon dit jaar? Een vriend van je? Je kleinkind? Ben jij volleybaltrainer, docent of buurvrouw van jongeren die slagen? Of wil je alle geslaagden feliciteren? Stuur dan een filmpje in! Van álle filmpjes wordt een compilatie gemaakt die op 4 juni via de sociale media van de gemeente Dalfsen, JONG!Dalfsen en SAAM Welzijn bekeken en gedeeld kan worden.

{loadmoduleid 158}

Opsturen van een filmpje

Om een geslaagd filmpje te kunnen maken, zijn er een aantal voorwaarden:

  • De video moet liggend gefilmd worden en goed verstaanbaar zijn.
  • Het filmpje mag maximaal 15 seconden duren.
  • Verstuur het filmpje via WeTransfer (wetransfer.com) naar het e-mailadres [email protected], zodat de kwaliteit van het filmpje bewaard blijft.
  • Vermeld in uw berichtje bij het WeTransferbestand:
    • uw/jullie eigen voor- en achternaam
    • de voor- en achternaam van de geslaagde(n) die u wilt feliciteren
  • Het insturen van een filmpje kan tot uiterlijk maandag 1 juni.

Blijkt dat de geslaagde die u feliciteert om wat voor reden dan ook toch niet geslaagd is, dan kunt u dit doorgeven via [email protected] tot uiterlijk donderdag 4 juni 13.00 uur. Daarnaast geeft u met het inzenden van uw filmpje toestemming om dit te filmpje openbaar te gebruiken voor deze geslaagd-actie.