Herinrichting Prinses Beatrixlaan Nieuwleusen

0
183

Na de werkzaamheden rondom de Spil, de parkeerplaats bij de sportvelden en de Julianalaan is nu de Prinses Beatrixlaan in Nieuwleusen veranderd in een bouwput.

De eerste fase, tussen de Burgemeester Backxlaan en de Julianalaan is inmiddels afgerond. Aan de tweede fase, tussen de Julianalaan en de Bosmansweg, wordt momenteel hard gewerkt om deze ook een duurzame inrichting te geven.

{loadmoduleid 158}

De leidingen voor het afvoeren van het hemelwater zijn ingegraven en de fundering voor de nieuwe rijbaan is aangebracht. Het eerste deel van de trottoirbanden en de afwateringsputten zijn ook aangebracht. De komende 2 weken worden benut om de rest van de trottoirbanden en putten aan te brengen en fundering in het juiste model af te werken.
Op vrijdag 26 juni wordt het asfalt voor de fietsstroken aangebracht. Vanaf 29 juni  wordt gestart met het aanbrengen van klinkerstrook in het midden van de weg en de gele plateau’s in de kruisingen.

De verwachting is dat in de week van 13 juli alle verhardingen zijn aangebracht en dat de Prinses Beatrixlaan weer kan worden vrijgegeven voor verkeer.

{loadmoduleid 158}