USV heropent met presentje

0
71

Door alle corona-maatregelen zat ook het clubgebouw van USV 3,5 maand op slot. Dankzij de meest recente versoepelingen komt daar vanaf woensdag 1 juli verandering in. Dan is het bezoek aan het clubgebouw weer toegestaan. Wel blijft de anderhalve meter regel onveranderd van toepassing.

{loadmoduleid 158}

Het bestuur van USV zet meteen woensdag de deuren open. De vrijwilligers van de club kregen een uitnodiging om langs te komen. “Gewoon om na lange tijd even bij te praten”, zegt secretaris Daniëlle Vlierman. “En om een zomers presentje in ontvangst te nemen. Al sinds jaar en dag bedanken wij aan het einde van het seizoen de vrijwilligers met een hapje en een drankje voor hun inzet voor de club. Ook door deze medewerkersavond kwam een streep te staan. Daarom hebben we nu wat anders bedacht om onze waardering te tonen.” 

{loadmoduleid 158}