Fietstocht met start in Nieuwleusen

0
63

Na een geslaagde fietstocht in juli, organiseert Saam Welzijn de volgende maandelijkse fietstocht op woensdag 12 augustus. De deskundige en ervaren vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezocht.

Via Ankum en de Vechterweerd gaat de tocht naar Hoonhorst waar bij Café Restaurant Kappers een koffiestop wordt gehouden. Vervolgens wordt de tocht voortgezet richting Bellingeweer en de Stokte om vervolgens weer in  Nieuwleusen te eindigen.

{loadmoduleid 158}

Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht mee te fietsen.  Voor en tijdens de tocht worden bepaalde voorwaarden en richtlijnen van de Nederlandse Toer- en Fiets Unie (NTFU) in acht genomen.   

De groep vertrekt ’s middags om 13.30 uur bij de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen.

Aanmelden is, in het kader van de RIVM-maatregelen, wel nodig. Dat kan bij [email protected] of 0529-793012. Wie 12 augustus 13.30 uur bij de Olmen komt, kan meefietsen.  Zo nodig splitsen wij om veiligheidsredenen de groep in tweeën op.

{loadmoduleid 158}