D’Ommerdieck begint de korfbalcompetitie op het veld met nieuwe afmetingen

0
75

Tijdens de afgelaste voorjaarscompetitie wegens de corona , heeft het korfbalveld de juiste afmetingen gekregen volgens de richtlijnen  van het KNKV. In de komende najaarscompetitie kunnen nu alle teams op hetzelfde veld hun wedstrijden spelen.

Ook zijn er twee nieuwe toegangshekken geplaatst. Vanuit het clubhuis kan men nu rechtstreeks op het veld komen en vanaf het materiaalhok kan in één rechte lijn het materiaal op het veld gebracht worden.

{loadmoduleid 158}

De competitie begint op zaterdag 5 september. D’Ommerdieck 1 treft de volgende tegenstanders: Oranje Zwart 4 uit Zwolle, Regio’72 3 uit Vaassen en Devinco 3 uit Deventer. Er wordt een hele competitie gespeeld.

Training

De veldtraining begint op woensdag 19 augustus vanaf 17.30 uur. Dan wordt de jongste jeugd verwacht. Daarna de aspiranten en de junioren en tot slot de senioren.

Het korfbalveld is aan de  Kon.Julianalaan 8,  het terrein van S.V. Nieuwleusen.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Zie de site www.kvommerdieck.nl of inlichtingen bij Robert Batterink tel mob 06 51301068.

{loadmoduleid 158}