S.V. Nieuwleusen 1 wint oefenwedstrijd van Staphorst 2

0
81

Het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen heeft de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 3-0 gewonnen van Staphorst 2.

S.V. Nieuwleusen was de hele wedstrijd de betere ploeg en maakte een zeer gedreven indruk. In de 1e helft kreeg Reinier Meijerink een enorme kans maar hij schoot hard op de paal. De score werd in de 50e minuut geopend door JO19-1 speler Jille Brinksma. Met een mooie beweging zette hij de keeper op het verkeerde been en kon de bal binnen schuiven. Tien mintuten later was het Thomas Koobs de raak schoot na goed voorbereidend werk van Reinier Meijerink. Weer tien minuten later kon de Jille Brinksma de bal binnen knikken na een voorzet van Robin Hoogenkamp. Op dinsdag 18 augustus om 19.00 begint het Tempelmantoernooi, S.V. Nieuwleusen speelt dan tegen OZC.

{loadmoduleid 158}