Gratis bal en S.V. Nieuwleusen shirt bij deelname Jong Oranje op zaterdag 29 augustus

0
123

Zaterdag 29 augustus om 10:00 uur begint Jong Oranje weer bij S.V. Nieuwleusen. Jong Oranje is een plezierige kennismaking met de voetbalsport voor alle jongens en meisjes uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen. Iedereen is welkom! De kinderen die zaterdag 29 augustus meedoen krijgen een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De “training” is van 10:00 uur tot 11:00 uur. Let op: dit is éénmalig op dit tijdstip, de rest van het seizoen zijn de “trainingen” van 11:00 tot 12:00 uur. Deelname aan de Jong Oranje is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Kijk voor meer informatie op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje.

{loadmoduleid 158}

Agent Bob is aanwezig om te kijken of alles goed gaat.

Agent Bob is een zeer strenge politieagent die alles ziet en maar weinig toelaat. Veel praten doet hij niet, maar hij laat goed weten wat wel en niet mag door op zijn fluit te blazen.

Gelukkig houdt deze agent ook wel van een grapje en vindt hij voetballen het allerleukste om te doen.

Hopelijk wordt er niemand gearresteerd, maar wel afstand houden hè!

{loadmoduleid 158}