Zaterdag 22 augustus speelde S.V. Nieuwleusen op het Tempelmantoernooi met 2-2 gelijk tegen Olympia’28. Doordat A.S.C.’62 verrassend met 2-3 verloor van O.Z.C. ging de toernooiwinst net als vorig jaar naar de Nieuwleusenaren. Dinsdagavond 18 augustus  won S.V. Nieuwleusen met 3-0 van OZC uit Ommen. A.S.C.’62 won met maar liefst 6-0 van Olympia’28 uit Hasselt. Vanwege de Coronamaatregelen werden de wedstrijden op twee sportparken gespeeld.

S.V. Nieuwleusen winnaar Tempelmantoernooi

{loadmoduleid 158}

S.V. Nieuwleusen kwam zaterdag tegen Olympia’28 in de 1e helft op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Tom Vasse en Reinier Meijerink. In de 2e helft verzuimde de thuisclub om de voorsprong te vergroten. De gasten uit Hasselt kwamen terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jeffrey van de Belt en tien minuten voor tijd scoorde Jan Koedijk de gelijkmaker.

Op sportpark Gerner in Dalfsen vielen alle doelpunten in het laatste kwartier van de wedstrijd. A.S.C.’62 kwam op voorsprong door een doelpunt van Niloy Haroun. Niels Koggel maakte direct daarna de gelijkmaker en een minuut later kwam O.Z.C. zelfs op voorsprong door Rik Jan de Groot. Pieter Hamhuis bracht de stand weer op gelijke hoogte, maar het was O.Z.C. dat toch aan het langste eind trok door wederom een doelpunt van Niels Koggel.

Dinsdagavond kwam S.V. Nieuwleusen tegen O.Z.C. sterk voor de dag. Nadat OZC na vijf minuten spelen een dot van een kans kreeg kwamen de oranjehemden in de 10e minuut op voorsprong door een doelpunt van Bas Evenboer, dit was ook de ruststand. Vijf minuten na rust scoorde Saake Malestein de 2-0 en twee minuten later bracht Reiner Meijerink vanaf de penaltystip de eindstand op 3-0.

In Dalfsen was Olympia’28 uit Hasselt geen partij voor A.S.C’62. In de eerste helft scoorde Mathijs van Gelder een hattrick. De 3-0 was ook de ruststand. In de tweede helft brachten Mathijs van Gelder, Mees Bartels en Bart Mulder de eindstand op 6-0.

0 punt bij verlies
    1 punt voor elk doelpunt met een maximum van 2 punten per wedstrijd.

Het toernooi werd gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Zaterdag 29 augustus om 14.30 uur speelt S.V. Nieuwleusen thuis de bekerwedstrijd tegen Swift’64.