Veel belangstelling bij aftrap Jong Oranje

0
62

Zaterdagochtend organiseerde S.V. Nieuwleusen de eerste “training” voor de jongste voetballers en voetbalsters. Ruim 40 enthousiaste spelers en speelsters waren afgekomen op de inmiddels traditionele seizoensopening. De trainers lieten de kinderen op speelse wijze kennismaken met het voetbal. ‘Agent Bob’ deed gezellig mee en was aanwezig om de nodige aanwijzingen te geven.

{loadmoduleid 158}

Na afloop was er ranja en mochten de deelnemers hun bal en oranje voetbalshirt meenemen.

Vanaf zaterdag 5 september begint Jong Oranje wekelijks om 11:00 uur. Jong Oranje is een plezierige kennismaking met de voetbalsport voor alle jongens en meisjes uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen. Iedereen is welkom en de deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Kijk voor meer informatie op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje

Voor vragen kan er gemaild worden naar [email protected].

{loadmoduleid 158}