Ajax komt naar Nieuwleusen

0
232

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud en wil je een dag trainen als Daley Blind, Klaas Jan Huntelaar of Quincy Promes? Doe dan op donderdag 15 oktober mee aan de Ajax Clinic bij S.V. Nieuwleusen! Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van S.V. Nieuwleusen.

{loadmoduleid 158}

Tijdens de Ajax Clinic in de herfstvakantie staat het thema samenwerken centraal. In de ochtend start je met techniektraining. Vervolgens pas je de technische vaardigheden toe in oefeningen waarbij het samenwerken nadrukkelijk naar voren komt. Denk aan pass & trap, een overtal uitspelen en verschillende partijvormen.

Je wordt ingedeeld in een team op basis van leeftijd en niveau. Met dit team werk je zo goed mogelijk samen. Aan het eind van de dag wordt namelijk aan de hand van de manier van samenwerken het Team van de Dag gekozen!

Voor meer informatie en aanmelden:

https://www.ajaxcampsenclinics.nl/clinics/ajax-clinic-bij-sv-nieuwleusen-donderdag-15-oktober-2020

{loadmoduleid 158}