Ruime overwinning S.V. Nieuwleusen

0
76

Zaterdag 5 september boekte S.V. Nieuwleusen in en tegen ’s-Heerenbroek een ruime 1-6 overwinning. Trainer Jeroen Elzinga stuurde, met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar, een zeer jong elftal het veld in. Al in de 8e minuut kwamen de gasten op voorsprong door een doelpunt van JO-19 speler Stijn Hoekstra.

{loadmoduleid 158}

In de 20e minuut verdubbelde Reinier Meijerink de score en 10e minuten later schoorde hij ook de 0-3. Dit was ook de ruststand. Tien minuten na rust schuift Marc Hoogenkamp de 0-4 binnen. Twee minuten kon de thuisclub, na een slordige terugspeelbal, iets terugdoen: 1-4. JO19-speler Kris Tinholt kwam binnen de lijnen en gaf zijn debuut in het 1e elftal glas door de 1-5 te scoren. Reinier Meijerink bracht vijf minuten voor tijd met zijn 3e doelpunt van de middag de eindstand op 1-6.

Doordat S.V. Nieuwleusen in een bekerpoule zit met slechts 3 teams, staat er zaterdag 12 september geen bekerwedstrijd op het programma. In het Groningse Leek wordt er om 14.30 uur geoefend tegen 2e klasser VEV’67.

{loadmoduleid 158}