Buitendienst Startweekend zondag 13 september

0
247
Buitendienst Startweekend zondag 13 september

De vakantie zit er helaas op en de scholen zijn weer begonnen! Deze zin heeft dit jaar een iets andere betekenis gekregen. Een andere vakantie dan normaal ook! Iedereen heeft gemerkt wat er momenteel speelt om ons heen en in de wereld. Graag kijken we naar wat de mogelijkheden zijn om samen te komen. Natuurlijk is het allemaal totaal anders dan we gewend zijn en moeten we ons houden aan een aantal regels. Toch wilden we iets organiseren om het samen kerk zijn vorm te kunnen blijven geven.

Daarom wordt er op zondag 13 september, tijdens het startweekend, een buitendienst in het Palthebos gehouden. Vanaf 09.30 uur is er inloop en er wordt bij iedereen een gezondheidscheck afgenomen middels een kort vragenlijstje. We willen om 10.30 uur starten met de dienst en ds. Hoekstra zal ons ondersteunen tijdens de samenkomst. Om het geheel muzikaal in te kleuren treden Bert-Jan Westerink en Claire Hooijer op. We zijn genoodzaakt om ons te houden aan de regels dus we willen jullie vragen om alleen te komen als je geen gerelateerde klachten hebt! Neem zelf een kleedje mee om op te zitten. Wij zorgen ervoor dat de anderhalve meter in acht wordt genomen.

Wat wel belangrijk is om te weten: het is een samenkomst in de buitenlucht. Dit houdt in dat bij slecht weer (lees; aanhoudende regen) alles wordt afgeblazen. Een enkel klein buitje weten wij wel te trotseren (met of zonder paraplu of capuchon ?). Ons thema voor de dienst is ‘Het regent zonnestralen’ en dat is ook wat we wensen voor die dag! We houden jullie op de hoogte via de social media en kort voor tijd laten we weten of het doorgang kan vinden! We hopen op goed weer en op veel belangstellenden!! Zet maar vast in je agenda: zondag 13 september, 10.30 uur, Palthebos.