De liefde giet d’r met strieken

0
211

Dit is het thema van de welkomstdienst op 20 september in de Maranatha Kerk aan de van de Grondenstraat in Nieuwleusen.

Een dienst die voor een groot deel in de streektaal zal zijn.

Dominee Hans Schipper uit Dalfsen preekt in zijn eigen dialect en ook andere lezingen en gebeden zullen in onze  streektaal zijn.

{loadmoduleid 158}

De dienst begint om 19.15 uur, reserveren hoeft niet maar u wordt wel geregistreerd bij binnenkomst en ook bij ons gelden de regels van het RIVM;  bent u verkouden moet u veel hoesten of niezen, hebt u verhoging blijf dan thuis. 70 bezoekers is de limiet dus kom op tijd want vol is vol. Natuurlijk is de dienst ook thuis te beluisteren via kerkomroep.nl. Koffie en thee houd u van ons te goed

Zingen en muziek maken doen we in verschillende vormen er zal een zanggroepje zijn, we luisteren naar de muziek via de beamer en we zullen twee liederen samen zingen als gemeente, Jan Sierink zal ons begeleiden op het orgel.

We hopen er samen een fijne dienst van te maken in de taal die je bij je binnenkomt.

{loadmoduleid 158}