De tweede wedstrijd van d’Ommerdieck 1 werd thuis gespeeld tegen Regio’72 3 uit Vaassen. In de opstelling deden twee A junioren mee: Vera Prins en Denise Schuurman.

In de aanval: Martin Alteveer, Jasper Ekkelenkamp, Denise Schuurman en Gerja Eykenaar. In de verdediging: Jasper Batterink, Gert Timmerman, Vera Prins en Miranda Huzen.

Tegen het snel spelende en uit beweging schietend Regio had d’Ommerdieck de handen vol, maar met volledige inzet van het hele team kon d’Ommerdieck in de eerste helft bijblijven.

{loadmoduleid 158}

Het begon goed 2-0 voor, na de gelijkmaker door Regio werd het 3-2. Na 3-3 werd de stand weer gelijk 4-4. Regio kwam voor met twee punten 4-6 , 5-7, 6-8. Ondertussen was er gewisseld: Stefan van Veldhuizen kwam in het veld voor Gert Timmerman en Janniek Talen voor Denise Schuurman. Jasper Batterink wist in twee minuten de stand gelijk te trekken 8-8. Jasper Ekkelenkamp raakte geblesseerd en Gert Timmerman kwam weer in het veld.

Na 9-8 door Janniek Talen was de ruststand 9-9. Na rust wist Miranda Huzen gelijk te scoren 10-9. Na 10-10 schoot Martin Alteveer raak 11-10. En de stand was weer gelijk 11-11.

Daarna lukte het niet meer bij d’Ommerdieck, er waren veel kansen , maar daar kwam geen doelpunt uit. Regio wist uit te lopen tot 11-16. Miranda Huzen zorgde voor het laatste doelpunt 12-16.

Doelpuntenmakers. Martin Alteveer 4x, Jasper Batterink 3x, Miranda Huzen 3x, Jasper Ekkelenkamp en Janniek Talen 1x.

Zaterdag 19 september speelt d ‘Ommerdieck thuis om 14.30 uur tegen Devinco 3 uit Deventer.