S.V. Nieuwleusen wint en verliest een oefenwedstrijd

0
107

Dinsdagavond 8 september speelde S.V. Nieuwleusen een oefenwedstrijd thuis tegen 3e klasser HTC. De thuisclub legde een prima partij op de mat en won met 5-1. In de 1e helft scoorden Bas Evenboer(2x) en Stijn Hoekstra. Vlak na rust scoorde HTC maar daarna pakte S.V. Nieuwleusen de draad weer op. Uit de vele mooie aanvallen werd er gescoord door Bas Evenboer en Marc Hoogenkamp.

{loadmoduleid 158}

Zaterdag 12 september speelde S.V. Nieuwleusen in Leek(Groningen) een oefenwedstrijd tegen VEV’67. Deze ploeg deed vorige jaar mee om de bovenste plekken in de 2e klasse. S.V. Nieuwleusen bood goed tegenstand. kreeg een paar kansen maar VEV kwam na een half uur op een 1-0 voorsprong. Vlak na rust kopte S.V. Nieuwleusen uit een corner de bal op de paal. De thuisclub wist uit een corner wel te scoren: 2-0.S.V. Nieuwleusen wist helaas de kansen niet te verzilveren. De thuisclub deed dat wel en een kwartier voor tijd werd de eindstand op 3-0 gebracht.

A.s. zaterdag 19 september om 14.30 uur start de competitie met de derby thuis tegen Avereest.  S.V. Nieuwleusen JO19-1 maakt om 11.45 uur thuis tegen Berkum haar debuut in de 4e divisie. De wedstrijd wordt op het hoofdveld gespeeld.

{loadmoduleid 158}