Aankondiging wegwerkzaamheden Hessenweg

0
369

In opdracht van Provincie Overijssel gaat Siers werkzaamheden uitvoeren aan de Hessenweg, te Dalfsen, ter hoogte van de Rosengaardeweg, de Dedemsweg en de Koesteeg. De werkzaamheden zijn onderdeel van het project Vechtdal Verbinding, ten behoeve van het optimaliseren van de N340.  

{loadmoduleid 158}

Siers gaat in week 40 op bovengenoemde locaties starten met het verleggen van kabels en leidingen. Tijdens deze werkzaamheden wordt aan de Koesteeg vanaf 28 september 2020 het fietspad tijdelijk afgesloten voor fietsers. Fietsers voor de richtingen Nieuwleusen, Oudleusen en Dalfsen worden omgeleid. Ter hoogte van de Rosengaardeweg wordt de noordelijke parallelweg vanaf 12 oktober 2020 tijdelijk afgesloten. De Rosengaardeweg blijft bereikbaar voor bestemmingsverkeer. De Dedemsweg wordt voor verkeer vanaf de Hessenweg tijdelijk afgesloten vanaf 26 oktober 2020.  Verkeer richting Nieuwleusen wordt omgeleid.

Indien er vragen zijn over de werkzaamheden kan men contact opnemen met Siers Groep, via 0541-57 22 00.

{loadmoduleid 158}